Study in the Australia with IELTS

Položite IELTS test i dokažite da engleski jezik znate dovoljno dobro da biste u Australiji studirali, radili ili se u Australiju uselili. U Australiji preko 900 institucija visokog obrazovanja i programa prihvata rezultate IELTS testa kao adekvatan dokaz znanja engleskog jezika.

Studirajte ili se zaposlite u Australiji

Australijski univerziteti i druge ogranizacije prepoznali su da  IELTS test precizno odražava vaše sposobnosti da engleski jezik razumijete, čitate, pišete i govorite. Ovaj test su osmislili vodeći svjetski stručnjaci za procjenu znanja engleskog jezika.

Naš pretraživač nudi detaljne informacije o svim australijskim organizacijama koje prihvataju IELTS. Više o studijima u Australiji možete saznati preko organizacija kakva je Study in Australia.

Uselite se u Australiju

Pri podnošenju zahtjeva za useljenje u Australiju, IELTS je sastavni dio procesa izdavanja australijske useljeničke vize.

Polaganje ovog testa neophodan je uslov ne samo za glavne podnositelje zahtjeva nego i za njihove supružnike i uzdržavane članove porodice koji su stariji od 18 godina. Prije nego što se prijavite za testiranje, provjerite koji su vam rezultat i verzija IELTS testa potrebni (akademski ili opšti) da biste dobili australijsku vizu. 

Više o postupku prijave za imigracijske i studentske vize možete pronaći posjetom internetskoj stranici Australijskog državnog odjela za imigraciju i državljanstvo

Vanjski linkovi

Podijelite sadržaj