Više od 300 obrazovnih institucija i ustanova za zapošljavanje u Kanadi priznaje IELTS ispit kao dokaz znanja engleskog jezika.

STUDIRAJTE U KANADI

Položite IELTS ispit kako biste dokazali da posjedujete odgovarajuće jezičke vještine koje vam omogućavaju da studirate u Kanadi. IELTS kao ispit znanja engleskog jezika ima povlašten status a priznaje ga preko 290 obrazovnih ustanova u Kanadi.   

STUDIRAJTE ILI RADITE U KANADI

U poslovnim, državnim i akademskim krugovima širom svijeta jako cijene bilo koji stepen akademskih studija, diplomu ili certifikat iz Kanade. IELTS vam može pomoći da studirate na univerzitetu po vašem izboru ili da napredujete u karijeri. Provjerite u našoj internetskoj bazi podataka ko priznaje IELTS.

EMIGRIRAJTE U KANADU

Prema istraživanju Ujedinjenih naroda, Kanada je rangirana kao jedno od 10 najboljih mjesta za život. Važniji kanadski gradovi su poznati po visokom standardu života, kulturnim aktivnostima i sigurnosti što ih čini atraktivnim mjestima za život i rad. 

IELTS ispit je bio prvi kojeg su priznale imigracione vlasti Kanade i ako želite da se preselite u Kanadu onda je IELTS pravi ispit za vas. Više informacija o imigracionim procedurama možete pronaći na internetskoj stranici Odsjek za doseljeništvo i državljanstvo Kanade (Citizenship and Immigration Canada-CIC).

Vanjski linkovi

Podijelite sadržaj