Engleski jezik, komunikacijske vještine i rješenja za procjenu za preduzeća, državne agencije i obrazovne institucije.

Omogućava organizacijama da jačaju komunikacijske vještine i tako ostvare uspjeh

Imamo neuporedivo iskustvo duže od 80 godina partnerstva sa poslovnim, državnim i obrazovnim organizacijama u više od 80 zemalja da bismo unaprijedili poznavanje engleskog jezika i komunikacijske vještine.

Koristimo svoju stručnost i iskustvo da bismo kreirali skalabilna, privlačna i učinkovita rješenja za online učenje za učenike i profesionalce u svim radnim ulogama, industrijama i fazama karijere. Naši kursevi su dostupni po različitim cijenama koje odgovaraju različitim budžetima.

Osiguravamo uspjeh i otklanjamo neprijatnosti koje donosi dizajniranje i implementacija kurseva obuke tako što podržavamo menadžere za učenje i razvoj, menadžere ljudskih resursa i poslovne menadžere kroz naš proces u četiri koraka.

Korak 1 – konsultacije: Identifikujemo nedostatke u vještinama i ciljeve za učenje za vašu organizaciju.

Korak 2 – dizajniranje: Nudimo skalabilna online rješenja po vašoj mjeri sa personalizovanim sadržajem i integrisanom procjenom.

Korak 3 – sprovođenje: Naši iskusni predavači angažuju vaše timove na mreži i razvijaju kod njih relevantne, prenosive vještine da bi osigurali napredak vaših zaposlenika.

Korak 4 – procjena: Pratimo napredak i izvještavamo o njemu, izvještavamo o povraćaju ulaganja i pomažemo vam da prenesete informacije o uspjehu zainteresovanim stranama.

Zakažite besplatne konsultacije

Kreirajte program po svojoj mjeri

Naša rješenja za obuku za sticanje znanja engleskog jezika i profesionalnih komunikacijskih vještina

Pridružite se više od 80 miliona učenika širom svijeta da biste vidjeli praktične rezultate i promjene ponašanja na radnom mjestu. Naši online programi uključuju:

  • ciljani, relevantni razvoj vještina na radnom mjestu;
  • alate za praćenje uticaja obuke i povraćaja ulaganja.

Paket za online obuku

Rješenje na jednom mjestu za sticanje znanja engleskog jezika i razvoj profesionalnih komunikacijskih vještina. Kontrolne table i ciljane povratne informacije vam pomažu da izvještavate o uticaju obuke i povraćaju ulaganja. Kursevi su pripremljeni tako da zadovolje vaše potrebe koje uključuju:

  • Samostalno učenje: Pogodno i skalabilno vođeno učenje po pristupačnoj cijeni za poboljšanje engleskog jezika kod društvene interakcije ili interakcije na radnom mjestu kada i gdje to najviše odgovara učenicima
  • Engleski jezik na radnom mjestu: Skalabilno i isplativo kombinovano učenje u kojem se spaja fleksibilno samostalno učenje sa interaktivnošću i povratnim informacijama na sesijama koje vodi tutor
  • Engleski jezik za društvenu interakciju: Angažujući, interaktivni programi za učenje engleskog jezika na radnom mjestu i engleskog jezika za društvenu interakciju koje predvode tutori uz vrhunske online aktivnosti učenja i procjena
  • Profesionalne komunikacijske vještine: Ciljan i učinkovit razvoj govornih i pismenih komunikacijskih vještina na radnom mjestu
  • Tutor za IELTS: Fokusirana priprema za IELTS test sa nama, sukreatorima IELTS testa, da bismo pomogli vašim kandidatima da prođu obuku kako bi pomogli vašem timu i učenicima da dobiju rezultat koji im je potreban.
  • Procjena: Globalno priznati testovi, procjene i akreditivi koji postavljaju standarde za mjerenje rezultata, praćenje napretka i isticanje postignuća. Oni će vam omogućiti da angažujete talente, uporedite vještine i mjerite napredak te podržite učenike da bi bili primljeni u institucije širom svijeta.

Vanjski linkovi

Podijelite sadržaj