A person using Englishscore Tutors on a computer

Lični pristup - onda kada vam je potreban

Usavršite svoje znanje engleskog jezika na zabavan i interaktivan način koristeći pomoć naše odlične usluge ličnog tutora, izgrađene prema vašim potrebama. Šta god želite da postignete sa učenjem engleskog jezika, naši tutori u ulozi savjetnika, trenera i vodiča će vam pomoći da uspijete.

Šta je EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors je usluga individualnog podučavanja koja nudi 30-minutne online časove engleskog jezika sa našim priznatim predavačima engleskog jezika. Bez obzira na to da li učite engleski jezik za profesionalni razvoj, lično usavršavanje ili putovanje, EnglishScore Tutors je ugodan način za razvijanje potrebnih vještina.

Naši visokokvalifikovani tutori će razviti plan učenja sa vama, usmjeren na postizanje vaših ciljeva, i pronaći tempo i pristup koji vama odgovara. Sesije su fokusirane na razgovor i osmišljene su tako da vam pomognu da razvijete samopouzdanje u govoru.

Personalizovano, fleksibilno učenje

Naše individualne sesije su u potpunosti prilagođene vašim potrebama; odaberite temu ili vještinu koju želite da poboljšate ili izaberite plan učenja. Ako niste sigurni, od svog tutora možete dobiti stručne preporuke. Nakon svake sesije, vaš tutor će vam ostaviti detaljne povratne informacije o vašem napretku.

Naši tutori su dostupni 24 sata, 7 dana u sedmici, uključujući vikende i praznike - tako da možete da planirate sesije kako vama odgovara.

POČNITE

Nije potrebno preuzimanje dodatnih programa. Sve što vam treba je računar, Google Chrome, veb kamera, mikrofon i internet konekcija.

Nakon prve sesije, dobićete pristup cjelokupnom personalizovanom planu učenja - uključujući gramatiku i teme za razgovor - na kojima ćete raditi sa svojim tutorom. Možete da rezervišete 30-minutne sesije sa svojim tutorom u paketima od 3, 10 ili 20 sesija.

UČITE OD NAJBOLJIH

Naši tutori imaju jedinstveno iskustvo da razumiju vještine engleskog jezika koje su potrebne za uspjeh. Svaki tutor ima nivo i kvalifikaciju za predavače i takođe je radio u profesionalnom okruženju sa iskustvom u različitim sektorima, uključujući bankarstvo, marketing, prodaju, ljudske resurse.

Možete da upoznate naše tutore kroz njihove kratke video prezentacije da biste bolje razumjeli njihovo profesionalno iskustvo, obrazovnje i akcenat.

Naš sistem vam pomaže da se držite pravog razvojnog puta, pratite svoj napredak i ostvarite svoje ciljeve.

Podijelite sadržaj