Students

Engleski kursevi za sve

Sa reputacijom akademske izvrsnosti, u kombinaciji sa bogatim kulturnim naslijeđem i raznovrsnošću, zanimljivim gradovima i prelijepom prirodom, Velika Britanija je savršena destinacija za učenje engleskog jezika.

Postoji širok spektar dostupnih kurseva, pogodan za sve uzraste i nivoe znanja, uključujući:

  • ljetnji odmor za čitavu porodicu
  • intenzivni kursevi koji će vam pomoći u izgradnji uspješne karijere
  • godišnji kursevi na engleskom jeziku gdje možete potpuno uroniti u kulturu Velike Britanije.

Pronađite kurs

Preporučujemo sljedeće alate za pronalaženje akreditiranog kursa:

  • English UK finder - English UK je nacionalno udruženje akreditovanih centara za engleski jezik u Velikoj Britaniji. Pretraživač kursa sadrži profile institucija članica i njihovih kurseva.
  • English in Britain pronalazač kursa (najbolji za pretraživanje na mobilnim uređajima) - English in Britain je nagrađivana služba koja vodi studente i agente na internet stranice akreditovanih kurseva engleskog jezika u Engleskoj, Škotskoj i Velsu. Pretraživač kursa sadrži profile pretplatničkih organizacija i njihovih kurseva.

Budite sigurni u svoj izbor kursa engleskog jezika

British Council Accreditation Scheme  obezbjeđuje da možete biti sigurni da ste dobili najviši nivo kvaliteta i vrijednosti kursa engleskog jezika. Objavljujemo listu svih akreditovanih centara u Velikoj Britaniji, kao i najnovije izvještaje o inspekcijama ili provjerama na licu mjesta.

Podijelite sadržaj