Teaching for Success je integrirani pristup poboljšanju podučavanja i učenja u obrazovnim sistemima. 

Vlade, obrazovne institucije, i međunarodne agencije omogućavaju stalni profesionalni razvoj nastavnika. Mi smo razvili Teaching for Success da bi vam pomogli da poboljšate kvalitet podučavanja i učenja u vašem obrazovnom sistemu. 

Pročitajte više o Teaching for Success i o tome kako vam možemo pomoći. 

Novi okvir kontinuiranog profesionalnog razvoja za nastavnike

Efektivan kontinuirani profesionalni razvoj je u samom centru Teaching for Successa. Naš pristup je fleksibilan i može se prilagoditi specifičnim zahtjevima nadležnih institucija, kao i potrebama nastavnika u učionicama. 

Svi nastavnici na svijetu trebaju imati kvalitetne prilike za kontinuirani profesionalni razvoj koje će im pomoći da usavrše vlastite vještine i da njihovi učenici ostvare bolje uspjehe. 

Preuzmite besplatne resurse za nastavnike i edukatore nastavnog osoblja

Teaching for Success uključuje širok spektar prilika za učenje kako za nastavnike tako i edukatore nastavnog osoblja, od formalnih kurseva i kvalifikacija, uvezivanja i vježbanja, do drugih neformalnih aktivnosti KPR. Sve one se mogu kombinirati da ispune vaše potrebe. Saznajte više i preuzmite naše besplatne resurse.

Usavršavanje za nastavnike svih predmeta

Teaching for Succcess prikladan je za nastavnike svih predmeta i uključuje tehnologije prikladne nastavnicima i njihovom kontekstu. Poseban fokus je stavljen na podučavanje engleskog jezika. Okvir uključuje visoko kvalitetne resurse za trening nastavnika pogotovo predavača engleskog jezika. 

Pogodnosti za obrazovne sisteme, nastavnike i učenike

Teaching fo Success će učiniti vaš obrazovni sistem boljim, modernijim i efektivnijim. Naš trening pomaže nastavnicima da bolje rade u učionici i da dobiju bolje rezultate od svojih učenika. On podržava nastavnike u preuzimanju odgovornosti za vlastiti profesionalni razvoj. 

Iskustvo i znanje

Naš pristup baziran je na međunarodnoj British Council stručnosti i godinama iskustva u podržavanju institucije vlade da poboljšaju kvalitet podučavanja i učenja u obrazovnim sistemima.

Vanjski linkovi

Podijelite sadržaj