Velika Britanija dočekuje preko 400.000 internacionalnih studenata svake godine, i jasno nam je zašto.

Univerziteti u Velikoj Britaniji, koji su na samom vrhu svjetskih listi, imaju reputaciju razvijanja vještina kod studenata koje poslodavci traže. Samo prisustvo na predavanju nije dovoljno, potrebno je aktivno se uključiti kroz seminare, diskusije i praktične projekte. Ovaj sistem rada će vam pomoći da razvijete kritičko razmišljanje, kreativnost i samopouzdanje.

Pored koristi akademske tradicije nekih od svjetskih najpoznatijih univerziteta, imaćete pristup najmodernijim postrojenjima zahvaljujući reputaciji Velike Britanije kao mjesta svjetski naprednih istraživanja. Studiranje u Velikoj Britaniji će vam takođe pomoći da unaprijedite svoje poznavanje engleskog jezika kao i samopouzdanje pri govoru stranog jezika, što je jako cijenjeno kod poslodavaca širom svijeta.

Bez obzira na razlog koji vas dovede i da li studirate na  osnovnima ili postdiplomskim studijama, internatu ili srednjoj stručnoj školi; učićete u sigurnoj, multikulturalnoj sredini. Dok budete studirali, imatćete priliku da budete stipendista, budući da sve obrazovne institucije u Velikoj Britaniji imaju sistem podrške za svoje učenike. Dio ovog iskustva je i kulturalna avantura kroz muzičke festivale, fudbalske utakmice do dvoraca i noćnog života.

Sa cijenama nižim nego u Australiji i SAD-u i programima u trajanju od tri godine, možete uživati u jedinstvenom učeničkom iskustvu koje će promijeniti vaš život.

Saznajte više o obrazovanju u Velikoj Britaniji na Study UK: Discover You

Podijelite sadržaj