Online predavanja uživo | Personalizovani planovi učenja | Stručni nastavnici | Pretplatite se danas

Prilagodite svoje učenje, odaberite raspored predavanja i radite s nastavnicima British Counila i učenicima iz cijelog svijeta. English Online je stručno osmišljen da poboljša vaše vještine engleskog jezika.

  • Prilagodite svoje učenje i postavite ciljeve učenja.
  • Odaberite raspored predavanja i pratite svoj napredak korištenjem naše platforme za učenje svjetske klase.
  • Povežite se i uključite se u globalnu zajednicu stručnih British Council nastavnika i učenika u 55-minutnim interaktivnim predavanjima.
  • Steknite certifikaciju za svoje učenje i dobijte British Council certifikat o uspjehu koji priznaju poslodavci širom svijeta.

Započnite sa 7-dnevnim besplatnim probnim periodom

Napravite raspored učenja koji je fleksibilan i prilagođen vašem budžetu i načinu života. Odaberite plan pretplate i započnite već danas

Srebrna (Silver) Zlatna (Gold) Platinasta (Platinum)
5 časova po mjesecu 10 časova po mjesecu 15 časova po mjesecu
55-minutni online časovi 55-minutni online časovi 55-minutni online časovi
100% online učenje na stonom računaru ili tabletu 100% online učenje na stonom računaru ili tabletu 100% online učenje na stonom računaru ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas s besplatnim probnim periodom Pretplatite se danas s besplatnim probnim periodom

Šta ćete učiti na vašem online kursu

Pomoću English Online možete postaviti ciljeve učenja i odabrati između različitih predavanja od engleskog jezika za posao do svakodnevnog engleskog jezika, da biste poboljšali svoju gramatiku, govor, izgovor i još mnogo toga.

Učite korištenjem naše interaktivne platforme i povežite se u globalnu učionicu od 10 učenika u vremenima koja vam odgovaraju. Pratite svoj napredak kroz testove i procjene, i primajte povratne informacije uživo od svojih nastavnika.

Naši kursevi su najprikladniji za učenike s nižim srednjim nivoom engleskog jezika ili višim od njega. Ako niste sigurni u to koji je vaš trenutni nivo, ne brinite - možete besplatno testirati nivo uz pomoć kursa English Online.

Podijelite sadržaj