Job opportunities

British Council stvara međunarodne mogućnosti za UK i druge država, i stvara povjerenjem među njima širom svijeta. Radimo u preko 100 zemalja u svijetu i omogućavamo međunarodne mogućnosti u svakodnevnom životu. Svake godine radimo sa milionima ljudi, povezujući ih sa Ujedinjenim Kraljevstvom, dijeleći kulturu i najatraktivnije mogućnosti: engleski, umjetnost, obrazovanje i načine organiziranja društva. U tome imamo 80 godina iskustva.

Pridružite nam se i radite sa nama. Naš konkurs za ispitivače je otvoren tokom cijele godine, dok su oglasi za ostale pozicije objavljuju po potrebi. 

Hvala vam za posjetu British Council u Bosni i Hercegovini stranice za zaposlenje.

 Informacije o trenutnim otvorenim pozicijama i resursima koji vam mogu pomoći prilikom aplikacije možete pronaći na našem globalnom portalu za zapošljavanje.

Jednake mogućnosti

British Council je predan omogućavanju jednakih mogućnosti i pozdravlja prijave iz svih sfera sruštva. Radimo na osiguranju nedozvoljavanja diskriminacije na osnovu starosti, invaliditeta, etničkog porijekla, spola, vjerskog ili drugog uvjerenja, seksulane opredijeljenosti ili po bilo kojoj drugoj osnovi. Garantujemo intervju kandidatima sa invaliditetom koji ispunjavaju ključne kriterije.

Zaštita djece

Naša politika zaštite djece obavezna je za sve uposlenike British Councila. Mi radimo na zaštiti djece, a kandidati će biti ocijenjeni na osnovu njihove podobonosti za rad sa djecom.

Privatnost

Sve aplikacije će biti obrađene u skladu s našom politikom o privatnosti koja je dostupna online.

Podijelite sadržaj