Kada možete polagati IELTS u Bosni i Hercegovini?

Nudimo niz dostupnih datuma za testiranje u Sarajevu, zvaničnoj lokaciji IELTS ispitnog centra u Bosni i Hercegovini. Možete izabrati da svoj IELTS test polažete na papiru ili na računaru. Šta god da izaberete, morat ćete doći u ispitni centar kako biste položili test. Saznajte više.

Ispitni centri koji nude IELTS na papiru

Sarajevo

Ispitni centri koji nude IELTS na računaru

Sarajevo

Pronađite IELTS datume testiranja 

Koristite padajući meni kako biste izabrali željeno mjesto polaganja i provjerili dostupne datume.

 

British Council ne može da prihvati uplate od strane banaka (ili drugih finansijskih institucija) kojima su Ujedinjeno Kraljevstvo ili neko drugo relevantno tijelo uveli sankcije. U slučaju da British Council uvidi da je uplata potekla od banke i/ili druge finansijske institucije kojoj su uvedene sankcije, blokiraćemo sva sredstva koja se odnose na tu uplatu i nećemo moći da pružimo uslugu za koju je izvršena uplata. U skladu sa tim, molimo da ne vršite uplate sa računa koji pripada bankama i/ili drugim finansijskim institucijama kojima su uvedene sankcije.

U cijenu testa uključeni su i ekskluzivni materijali za pripremu, probni testovi i još mnogo toga.

Raspored testa / vremenski raspored

Vaši dijelovi testa Slušanje, Čitanje i Pisanje bit će završeni istog dana, bez pauze između. Tokom pandemije izvodimo testove ujutro i popodne. Sve sesije omogućavaju fizičku distancu. Jutarnje sesije su obično između 9.00 i 12.00. Popodnevne sesije su obično između 13.00 i 16.00.

Ako IELTS polažete na papiru, dio testa Razgovor održat će se drugog dana u odnosu na ostale dijelova testa; u periodu od sedam dana prije do dva dana poslije glavnog dana testa. Dobit ćete e-mail s potvrdom datuma dijela testa Razgovor 48 sati unaprijed.

Izaberite vrijeme svog dijela testa Razgovor

Možete izabrati vrijeme polaganja za dio testa Razgovor bez obzira da li IELTS polažete na računaru ili na papiru. Ako zbog pandemije treba da promijenimo vaše vrijeme, obavijestit ćemo vas e-mailom ili telefonom.

Želite da radite, studirate, ili živite u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Ako vam je potrebna viza za rad ili studiranje u Ujedinjenom Kraljevstvu, onda je u nekim slučajevima potrebno da polaže IELTS za UK Vize i imigraciju ili IELTS Life Skills.

Podijelite sadržaj