Kada možete polagati IELTS u Bosni i Hercegovini?

Nudimo niz dostupnih datuma za testiranje u Sarajevu, zvaničnoj lokaciji IELTS ispitnog centra u Bosni i Hercegovini. Možete izabrati da svoj IELTS test polažete na papiru ili na računaru. Šta god da izaberete, morat ćete doći u ispitni centar kako biste položili test. Saznajte više.

Ispitni centri koji nude IELTS na papiru

Sarajevo

Ispitni centri koji nude IELTS na računaru

Sarajevo

Želite da radite, studirate, ili živite u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Ako vam je potrebna viza za rad ili studiranje u Ujedinjenom Kraljevstvu, onda je u nekim slučajevima potrebno da polaže IELTS za UK Vize i imigraciju ili IELTS Life Skills.

Pronađite IELTS datume testiranja 

Testovi koje nudimo Naknada Dostupni datumi testiranja
IELTS Academic
i General Training 
– u centru
(na papiru ili
na računaru)
410 BAM Zakažite odgovarajući datum testiranja
IELTS Academic
i General Training
za UKVI - u centru
(na papiru ili
na računaru)
456 BAM Zakažite odgovarajući datum testiranja
IELTS Life Skills 
(A1 i B1) - u centru
320 BAM Zakažite odgovarajući datum testiranja

Šta naknada uključuje? Naša IELTS naknada za test dodatno uključuje ekskluzivne materijale za pripremu, besplatne testove za vježbu i još mnogo toga.


Raspored testa / vremenski raspored

Vaši dijelovi testa Slušanje, Čitanje i Pisanje bit će završeni istog dana, bez pauze između. Tokom pandemije izvodimo testove ujutro i popodne. Sve sesije omogućavaju fizičku distancu. Jutarnje sesije su obično između 9.00 i 12.00. Popodnevne sesije su obično između 13.00 i 16.00.

Ako IELTS polažete na papiru, dio testa Razgovor održat će se drugog dana u odnosu na ostale dijelova testa; u periodu od sedam dana prije do dva dana poslije glavnog dana testa. Dobit ćete e-mail s potvrdom datuma dijela testa Razgovor 48 sati unaprijed.

Izaberite vrijeme svog dijela testa Razgovor

Možete izabrati vrijeme polaganja za dio testa Razgovor bez obzira da li IELTS polažete na računaru ili na papiru. Ako zbog pandemije treba da promijenimo vaše vrijeme, obavijestit ćemo vas e-mailom ili telefonom.

Podijelite sadržaj