Niste sigurni koji IELTS test da polažete? Možemo da vam pomognemo!  

Postoje različiti tipovi IELTS testova koje možete da polažete. IELTS može da vam pomogne da se krećete po svijetu, da dobijete posao kakav ste oduvijek željeli ili jednostavno da dokažete da ste unaprijedili svoje znanje engleskog jezika. Odaberite test u zavisnosti od toga sta želite da radite.

Prije nego što se prijavite za polaganje testa, kod organizacija u kojima se prijavljujete obavezno provjerite koji vam je test potreban.

Polažite vaš IELTS Academic test

Polažite IELTS test ako želite da studirate osnovne ili postdiplomske studije Ili ako želite da radite u profesionalnoj organizaciji u zemlji engleskog govornog područja. 

Polažite IELTS General Training test

IELTS General Training za dokazivanje jezičkih vještina širom sveta:Polažite ovaj test ukoliko želite da steknete osnovno ili srednje obrazovanje, radite u zemlji engleskog govornog područja ili da se iselite u zemlju engleskog govornog područja.

Želite da radite ili studirate u Velikoj Britaniji?

Postoji specifičan IELTS test za vize i imigraciju u Veliku Britaniju. Ukoliko želite da radite, studirate ili živite u Velikoj Britaniji, morate položiti ovaj test.

Sada možete izabrati kako polažete IELTS