#SelectorRadio emituje najbolju muziku u Velikoj Britaniji, kao i talente u nastajanju iz preko 30 zemalja, svake sedmice povezujući ljubitelje muzike od Španije do Kine.

Jednom sedmično, u dvosatnoj emisiji koju vodi Jamz Supernova, svira muzika bilo kojeg benda, bilo kojeg umjetnika ili žanra, pod uslovom da je nova i uzbudljiva. Jazz, grime, indie ili elektronska muzika, ali i kombinaciju ovih žanrova. Selektor kombinira pravu električnu listu za reprodukciju i razgovor s izvođačima u samom centru scene.

Kao jedan od vodećih britanskih DJ-eva danas, Jamz Supernova strastveno govori o svom "zanatu". Nadahnuta Ninom Las Vegas, Todla Ti-om, Diploom i Annom Mack, te DJ Jamzweavesom povezuje muzičke pravce, kao što su Funk, Grimm, Hip Hop, Jersey Club i GlobalSounds. Bez većih ugovornih obaveza, Selector je odabrao čiju će muziku emitovati i koga intervjuisati na temelju jednostavne misije predstavljanja nove britanske muzičke scene, zanemarujući da li je umjetnik popularan.

Pratite Selector online ili pod oznakom #selectorradio i pridružite se razgovoru o promjenama muzike širom svijeta. Prepustite se i slušajte neke od najboljih, ne samo iz Velike Britanije, već i umjetnika iz cijelog svijeta.

Prvu emisiju Jamz Supernove na radiju Selector poslušajte ovdje.

Vanjski linkovi

Podijelite sadržaj