Slušajte najnoviju epizodu emisije  Selector koja pruža aktuelne informacije o dešavanjima na britanskoj muzičkoj sceni. Tokom emisije možete da čujete sesije uživo, mikseve i intervjue sa nekim od najpoznatijih muzičara današnjice iz različitih žanrova od indie muzike, preko dubstepa, folk i soul muzike, do elektronske muzike i svega ostalog između.

Svake sedmice DJ i voditeljka Goldierocks globalnoj publici donosi najnovije primjere britanske muzičke kulture sa novom emisijom svakog petka.

Selektor sluša više od tri miliona ljudi putem radio prenosa i online stanica u preko 30 zemalja svijeta. Emisija je osvojila nekoliko nagrada uključujući nagradu za najbolju pop emisiju (Mixcloud Awards) i najbolju muzičku emisiju (BT Digital Music Awards, London) i nominovana je za najbolju muzičku emisiju u Mađarskoj i Švicarskoj.

Sedmične snimke emisije Selektor možete slušati besplatno putem Mixclouda, bilo kada, gdje god da se nalazite. Možete slušati i prethodne emisije, ekskluzivne sesije uživo i specijalno izdanje emisije - Selector After Dark.

Vanjski linkovi