Razvijen od strane Univerziteta u Southamptonu i British Council-a, prošle godine je ovaj kurs pohađalo 120.000 ljudi iz cijelog svijeta.

96% prošlogodišnjih učesnika bi preporučilo ovaj kurs.

Pridružite se ovom kursu kako biste razumijeli ključne koncepte djelotvornog podučavanja i učenja jezika. Upoznat će vas s najnovijim idejama, istraživanjima i praksom učenja i podučavanja jezika.

Kurs je on-line, pa mu je moguće pristupiti s bilo kojeg mjesta. Za uspješan završetak kursa bit će potrebno oko 3 sata sedmično, tijekom perioda od 4 sedmice.

Kurs počinje 19. oktobra (možete se pridružiti kursu iako je već počeo) i završava 15. novembra.

Za koga je ovaj kurs namijenjen?

Ovaj kurs je namijenjen diplomantima s interesom u razvoj jezika i podučavanje jezika. Dat će vam uvod u postdiplomski studij u području podučavanja engleskog jezika. Za pristupanje kursu nije potrebno nikakvo predznanje. Svi zainteresirani da nauče nešto više o učenju i podučavanju engleskog jezika su dobrodošli.

Pohađajte ovaj kurs i osvojite stipendiju za MA podučavanja engleskog jezika.

Kroz naš besplatni kurs možete steći uvid u to kako izgledaju online master studije. Također se možete kvalificirati za stipendiju koja pokriva dio troškova našeg online master programa iz oblasti nastave engleskog jezika. Saznajte više o master programima razvijenim od strane Univerziteta u Southampton i British Council-a.

Dobijte certifikat o završenom kursu

Možete kupiti personalizirani, digitalni ili štampani certifikat kao potvrdu o pohađajnju ovog kursa. Saznajte kako kupiti Potvrdu o učešću

Podijelite sadržaj