Možemo vam ponuditi niz besplatnih online materijala koji će vam pomoći da radite na svom profesionalnom razvoju i povežete se sa kolegama/inicama širom svijeta, iz udobnosti vlastitog doma.

Pogledajte snimak naše besplatne online sesije s predsjednikom IATEFL-a

Dr. Harry Kuchah je 15. aprila prisutnima predstavio rad IATEFL-a i pružio više informacija o pogodnostima za članove/ice, ali i one koji to još uvijek nisu. Objasnio je i različite načine za saradnju s IATEFL-om i kako možete koristiti njihove online resurse za nastavak svog profesionalnog razvoja.

PLANOVI ČASOVA ZA UČITELJE/NASTAVNIKE U OSNOVNIM ŠKOLAMA

Pripremili smo vam više od 100 lekcija, časova i specijalno dizajniranih aktivnosti samo za osnovne škole. Sve naše isplanirane lekcije i aktivnosti su podijeljene po nivoima. Možete pronaći razne teme – od godišnjih doba i festivala do ideja kako koristiti kartice za učenje i fokusa na gramatiku.

PLANIRANE LEKCIJE ZA PROFESORE TINEJDŽERA

Pripremili smo više od 200 lekcija i aktivnosti posebno dizajniranih za srednju školu. Također imamo izvore u odjeljku o kulturi Velike Britanije koji će vam pomoći da učite svoje učenike o poznatim britanskim autorima, uključujući Shakespeara, Jane Austen, Charles Dickens i Dylana Thomas.

WEBINARI O TOME KAKO VODITI ČASOVE ONLINE

Mnogi profesori se trenutno nalaze u novim, nepoznatim situacijama držanja nastave online, sa malo ili nimalo iskustva. Zbog toga smo organizovali mnogo webinara kako bi ponudili upute i pomoć u ključnim područjima. Svi webinari će biti snimljeni, pa ne brinite ako ih propustite, uvijek ćete moći pregledati snimke naknadno. 

POVEŽITE SE SA DRUGIM PROFESORIMA ONLINE

Ako želite da saznate šta rade profesori iz drugih država, zašto se ne bi pridružili našoj globalnoj zajednici profesora na Facebooku? Tu možete podijeliti svoje iskustvo i dobiti nove ideje od kolega koji se susreću sa sličnim izazovima i problemima. 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pratite našu Teaching English Facebook stranicu i budite prvi koji će saznati o našim najnovijim online aktivnostima koje su planirane u predstojećem periodu. 

OSTANIMO POVEZANI

Ako želite da ostanemo u kontaktu, čitajte vijesti na našim stranicama i povežite se sa nama, a zatim se pridružite i našoj Facebook stranici i pratite nas na Twitteru.

Želimo da izgradimo jaču i veću zajednicu za vas koji volite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!

Podijelite sadržaj