Ne postoji bolji trenutak od ovoga, da počnete raditi sve ono što ste željeli, ali nikada niste imali vremena. Bilo da imate deset minuta ili sat vremena za vježbanje svakog dana, naši materijali za učenje pomoći će vam da poboljšate svoje znanje engleskog jezika. 

Saznajte koji je vaš nivo poznavanja engleskog jezika

Započnite svoje učenje rješavanjem besplatnog testa iz engleskog jezika u području gramatike i vokabulara, da bi saznali koji ste nivo. Na osnovu vaših rezultata, platforma će vam ponuditi materijale za vježbu kako bi nastavili napredovati. 

Poboljšajte svoje jezičke vještine

Od trenutka kada otkrijete koji ste nivo, spremni ste da radite na svojim sposobnostima slušanja, čitanja i pisanja. Jednostavno označite vaš nivo (prethodno testiran) i potom izaberite materijal među mnogo ponuđenih tipova tekstova i audio snimaka, interaktivnih vježbi i radnih listova.

ENGLESKI ZA TINEJDŽERE

Većina studenata širom svijeta trenutno ne pohađa časove. Naša LearnEnglish Teens web stranica vam može pomoći u učenju i vježbanju engleskog jezika kući, tokom ovog teškog vremena. LearnEnglish Teens stranica ima mnogo videa, audio snimaka i tekstova za čitanje, koji vam pomažu unaprijediti vaše jezičke vještine i podržavaju vas u učenju. Za početak vam predlažemo dnevno između 20 i 30 minuta korištenja LearnEnglish Teens. Ako to ispoštujete, primjetiti ćete znatan napredak.

Poboljšajte svoj poslovni Engleski

U današnjici kada sve više i više ljudi radi u internacionalnim kompanijama, ovo je odlična prilika da unaprijedite svoj poslovni engleski. Posjetite naš Business English odjeljak, da bi razvili svoje vještine potrebne za uspješan intervju, naučili kako pisati emailove i povećali svoju svijest o poslovnim temama i problemima

OSTANIMO POVEZANI

Ako želite da ostanemo u kontaktu, čitajte vijesti na našim stranicama i povežite se sa nama, a zatim se pridružite i našoj Facebook stranici i pratite nas na Twitteru.

Želimo da izgradimo jaču i veću zajednicu za vas koji volite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!

Podijelite sadržaj