Za sve vas roditelje imamo nekoliko ideja kako da svoju djecu zabavite. Kao svjetski stručnjaci za učenje engleskog jezika, imamo u ponudi mnoštvo materijala koji će vam pomoći da učite zajedno sa svojom djecom.

IGRE, PJESME I PRIČE

Samo zato što ste unutra ne znači da se ne možete zajedno zabaviti. Pjevajte pjesme, igrajte igre ili gledajte priče i bajke na našoj  LearnEnglish Kids web stranici. Sve ovo neće samo zabaviti vašu djecu satima, nego će im i pomoći da prošire svoj vokabular i vježbaju engleski.

KAKO TO VIDEI

Pomozite djeci da razviju svoju kreativnu stranu uz naše  how-to videos. Od magičnih trikova do učenja kako gledati na sat – vaša djeca će uživati u svakoj minuti, a vi ćete vidjeti kako njihovo samopouzdanje raste sa svakom novom naučenom stvari.

Učite ENGLeski sa TIMMY ovcom 

YouTube je postao nevjerovatno popularan među mladim generacijama, i mi također imamo nešto za ponuditi na njemu. Sa našim besplatnim YouTube video serijalom o Timmy ovci i njegovim prijateljima, vaša djeca će otkriti novi svijet, razviti kreativnost i maštu. 

OSTANIMO POVEZANI

Ako želite da ostanemo u kontaktu, čitajte vijesti na našim stranicama i povežite se sa nama, a zatim se pridružite i našoj Facebook stranici i pratite nas na Twitteru.

Želimo da izgradimo jaču i veću zajednicu za vas koji volite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!

Podijelite sadržaj