Date
8. decembar 2015 - 14:33 do 9. decembar 2015 - 14:33
Lokacija
Hotel Radisson Blu Old Mill, Beograd

S obzirom da je nivo nezaposlenosti mladih dostigao preko 50 odsto u zemljama zapadnog Balkana, državne i obrazovne institucije kao i vodeće kompanije žele da pronađu riješenja koja će im pomoći da postignu stabilnu i jaku ekonomsku budućnost.

Međunarodna konferencija “Pogled u budućnost” ("See into the future") ima za cilj da podigne nivo svijesti i podstakne raspravu o važnim pitanjima iz oblasti obrazovanja i zapošljavanja. Konferencija će se održati 8. i 9. decembra 2015. godine u prostorijama hotela Radisson Blu Old Mill u Beogradu.

Zajedno sa partnerima iz inostranstva, okupit ćemo predstavnike državnih institucija, univerziteta, koledža i kompanija sa zapadnog Balkana i Velike Britanije. Konferenciju će posjetiti i predstavnici najvećih poslodavaca iz sektora turizma i obrazovnih institucija sa zapadnog Balkana.

Za dodatne informacije možete kontaktirati kolegu Aleksandra Borisavljevića.

Ova konferencija je dio projekta “Uključivanje poslodavaca i reforma stručnog obrazovanja u zemljama zapadnog Balkana” koji sprovodi British Council uz pomoć Vlade Velike Britanije.

Podijelite sadržaj