Date
10. april 2015 - 0:00 do 14. april 2015 - 0:00
Lokacija
Manchester

Međunarodna konferencija IATEFL svake godine predstavlja jedan od najvećih događaja u oblasti podučavanja engleskog jezika.

Konferenciju posjeti preko 2,500 profesionalaca iz oblasti podučavanja engleskog jezika iz preko 100 zemalja svijeta. Ovaj četverodnevni program nudi oko 500 predavanja, radionica i simpozija kao i bogat društveni sadržaj. Učesnici konferencije imaju jedinstvenu priliku da se susretnu sa vodećim teoretičarima i autorima, te da razmijene ideje sa profesionalcima iz svih oblasti podučavanja engleskog jezika.

Ove godine konferencija će se održati od 11. do 14. aprila u Mančesteru. Poseban segment programa je Manchester Online koji otvara mogućnost da se nastavnici širom svijeta uključe u događaj putem Interneta.

 

Manchester Online je nastao u partnerstvu sa IATEFL-om kako bismo vam pružili mogućnost da besplatno pratite konferenciju putem Interneta. Pozivamo sve profesore engleskog jezika da se uključe i prate prenos koji počinje 10. aprila i koji će sadržavati predavanja, radionice i intervjue sa predavačima i učesnicima konferencije.

Podijelite sadržaj