Date
4. juni 2015 -
19:15 do 21:15
Lokacija
Gledajte ceremoniju ELTons Awards

Saznajte šta je ove godine  novo i inovativno u svijetu podučavanja engleskog jezika. 

Ne propustite ovu uzbudljivu priliku da gledate ELTons Awards ceremoniju uživo putem online prenosa. ELTons Awards sponzorira Cambridge English i jedina je međunarodna nagrada koja prepoznaje i slavi inovacije u polju podučavanja engleskog jezika (ELT). Nagrađuju se obrazovni resursi koji pomažu učenicima i predavačima engleskog da dosegnu svoje ciljeve. 

Gledajte ELTons Awards uživo putem Interneta

Uključite se u prijenos u u četvrtak, 4. juna u 19:15 da bi saznali ko će biti pobjednici prestižne nagrade ELTons Award. 

Provjerite ko je nominiran za ELTons nagrade u 2015. godini i na koji su način kako su odabrani.

Tvitajte #ELTons2015 da bi osvojili nagradu.

Uključite se i podijelite razmišljanje i komentare, postavite pitanja i dijelite iskustva na Twiteru koristeći hashtag #ELTons2015. Najinteresantniji postovi će biti odabrani kao pobjednici i osvojit će set British Council Innovations publikacija:

• Inovacije u kontinuiranom profesionalnom razvoju za predavače engleskog jezika

• Inovacije u pripravničkom obrazovanju za predavače engleskog jezika

• Inovacije u tehnologijama podučavanja za predavače engleskog jezika

• Inovacije u podučavanju engleskog za imigrante i izbjeglice

Dostignite svoj potencijal

Kao vodeći svjetski eksperti za engleski strastveno se zanimamo ze engleski jezik i one koji ga predaju. Kroz naše kurseve za predavače, ekspertne savjete, ideje za podučavanje, materijale i mreže podrške, mi smo tu da vam pomognemo da postanete efektivniji predavač engleskog. Saznajte više o našem radu sa predavačima u Bosni i Hercegovini.

Podijelite sadržaj