Are you a business

KAKO ZNATE DA ČLANOVI VAŠEG TIMA IMAJU VJEŠTINE ENGLESKOG JEZIKA KOJE SU POTREBNE VAŠOJ KOMPANIJI?

Aptis vam pruža precizne informacije o nivou znanja engleskog jezika vaših zaposlenih ili kandidata za neko radno mjesto.

Zbog toga ga veoma lako možete koristiti kako biste:

  • zaposlili i unaprijedili prave ljude,
  • fokusirali trening na one oblasti koje će vam se najviše isplatiti,
  • saznali koje su jake i slabe strane vaših zaposlenih kada je u pitanju engleski jezik.

ZAŠTO IZABRATI APTIS?

  • Aptis se lako može isporučiti na lokaciji i u vrijeme koje vama odgovara pa zato lako možete zakazati njegovu upotrebu.
  • Struktuiran je tako da može da ocijeni različite jezičke vještine – čitanje, pisanje, govor i slušanje, uz gramatiku i vokabular kao osnove testa.
  • Birate dijelove testa koji su relevantni za vaše poslovanje.
  • Može mu se pristupiti putem različitih uređaja kao što su tableti i kompjuteri, ali i u obliku klasičnog „papir i olovka“ testa pa se tako može prilagoditi različitim okolnostima.
  • Može se koristiti za ocjenu različitih nivoa poznavanja engleskog, od A1 do C, što vam omogućava da putem istog testa, istovremeno, precizno ocijenite znanje ljudi sa veoma dobrim i lošim poznavanjem engleskog jezika.

KOJE VRSTE KOMPANIJA KORISTE APTIS?

ADECCO POLAND – GRANA ADECCO GLOBAL KOMPANIJE, MEĐUNARODNOG LIDERA U PRUŽANJU HR USLUGA

Kompanija Adecco koristi Aptis kako bi testirala znanje zaposlenih koji rade sa klijentima i čiji je zadatak da registruju zahtjeve eksternih korisnika iz Evrope, Bliskog istoka i Azije na 11 jezika.

NETSOL TECHNOLOGIES INC. PAKISTAN, INTERNACIONALNA KOMPANIJA KOJA PRUŽA IT USLUGE U SEKTORU FINANSIJA

Kompanija NetSol koristi Aptis kako bi odredila potreban nivo znanja engleskog jezika za različita radna mjesta i ocijenila nivo znanja svojih zaposlenih radi daljeg treninga i obuke. Pored toga, Aptis se koristi u procesu selekcije kandidata kako bi se povećala efikasnost cjelokupnog procesa.

Vanjski linkovi