Objavljena 2020. godine, online video igra sa više igrača, Fall Guys postigla je ogroman uspjeh. U igri se do 60 igrača takmiče jedni protiv drugih u slobodnoj borbi kroz rundu za rundom eskalirajućeg haosa. Igrači se muče da pređu bizarne prepreke, probijaju se kroz zbrkane suparnike i savladavaju nepokolebljive zakone fizike dok ne ostane samo jedan pobjednik.

Pridružite se višem level dizajneru, Benu Nizanu i klijent-inženjeru, Alexu Whaleyu iz kompanije Mediatonic, dok nas budu provodili kroz iterativno i zajedničko putovanje stvaranja kultnih nivoa video igre Fall Guys, procesa koji objedinjuje inženjerstvo i dizajn sa urnebesnim i razigranim rezultatima.

Govornici

Ben Nizan, viši level dizajner

Alex Whaley, klijent-inženjer

O Mediatonicu

Mediatonic je jedan od najvećih nezavisnih studija u Velikoj Britaniji, sa više lokacija širom svijeta. Bilo da prave vrhunske mobilne aplikacije, nevjerovatno originalne video igre za više igrača ili savršeno osmišljene narativne avanture, svaki naslov koji osmisle dijeli njihovu ambiciju da zabave milione ljudi širom svijeta u igrama koje postoje godinama.

O Fall Guys

Fall Guys: Ultimate Knockout baca horde online takmičara u ludu trku kroz rundu za rundom eskalirajućeg haosa dok ne ostane samo jedan pobjednik.

Borite se sa bizarnim preprekama, probijajte se kroz zbrkane suparnike i savladavajte nepokolebljive zakone fizike dok posrćete ka slavi. Ostavite dostojanstvo po strani i pripremite se za urnebesni neuspjeh u pokušaju da preuzmete krunu!

Podijelite sadržaj