Svakog meseca ćemo vam staviti na raspolaganje materijale za vežbanje i linkove ka interestantnim i korisnim resursima i tekstovima. Pratite nas redovno kako biste videli sve novitete!

MATERIJALI FONDACIJE ZA OBRAZOVANJE I OBUKU

Fondacija za obrazovanje i obuku je pristala da podijeli svoje materijale sa nama. Možete se registrovati na sajtovima Excellence Gateway i FoundationOnline kako biste besplatno pristupili velikom broju informacija i materijala za vježbanje.

http://www.excellencegateway.org.uk/

http://www.foundationonline.org.uk/

GLASOVI UČENIKA

Jedan članak sa portala Excellence Gateway koji će vam biti posebno zanimljiv je veoma jednostavan tekst koji je objavio centar za visoko obrazovanje iz Liverpula i koji predlaže nov, inovativan pristup koji omogućava da bolje razumijemo šta nam učenici govore i dobijemo preciznije povratne informacije od njih.

Harou koledž takođe daje sjajan primjer "glasa učenika" u našem izdanju za ovaj mjesec kroz intervju sa njihovom studentkinjom Rošni Ragvani.

MATERIJALI ZA NASTAVNIKE ENGLESKOG JEZIKA

Za one koji su zainteresovani za predavanje engleskog jezika spremili smo materijale koje je razvio naš tim u Albaniji u saradnji sa MASH. Ovi materijali se fokusiraju na pripremu i usklađivanje nastavnog programa engleskog jezika u školama koje imaju pristup IKT sa potrebama tržišne ekonomije.