Date
1. juli 2016 - 0:00 do 25. juli 2016 - 0:00
Lokacija
Krajnji rok za registraciju

Ako ste predavač engleskog jezika i željeli bi ste nastaviti vaše profesionalno usavršavanje na jednom od vodećih UK univerziteta za istraživanje, sada se možete prijaviti na postdiplomski studij Univerziteta Southampton razvijenog u saradnji sa British Councilom. 

… iznimno izazovno i uzbudljivo iskustvo koje mi je pomoglo da razvijem svoje vještine… najveća prednost za mene je ta što mogu učiti od kuće i nastaviti sa svojim poslovnim obavezama.“ Nat, ELT magistar, 2014.

Program traje dvije i po godine, i omogućava izučavanje ključnih polja trenutne teorije i prakse u Primijenjenoj lingvistici i podučavanju engleskog jezika na postdiplomskom nivou. Program izvodi tim iskusnih e-predavača sa Univerziteta Southampton.   

Nastava se izvodi isključivo putem Interneta što vam pruža fleksibilnost da studirate sa bilo koje lokacije u vrijeme koje vama najviše odgovara.  

Program uključuje dvije godine predavanja i finalni semestar u kojem se izvodi istraživanje i piše disertacija.  

Saznajte više o programu postdiplomskog studija u podučavanju engleskog jezika. Ako imate bilo kakvih pitanja molimo da nam pošaljete poruku na MastersELTonline@britishcouncil.org

Prijave su otvorene do 25. jula, a program počinje u septembru 2016. godine.