Ukoliko želite da polažete IELTS, a potrebna vam je pomoć prilikom pripreme za test, mi vam možemo pomoći. Prijavite se za besplatni webinar ''Uspješni na IELTS-u'' i saznajte šta možete da očekujete na testu kao i detaljna uputstva svakog dijela testa: slušanje, čitanje, pisanje i usmeni dio. Na webinaru, naš instruktor daće vam korisne savjete kako da postignete najbolje rezultate na svakom dijelu testa.

Webinar će biti na engleskom jeziku i trajaće približno 90 minuta. Imaćete priliku da razgovarate sa IELTS trenerom i da mu postavljate pitanja. Ukoliko se prijavite, a niste u mogućnosti da prisustvujete, mi ćemo vam poslati snimak webinara nakon njegovog završetka.

KAKO DA SE PRIJAVITE?

Predlažemo da se prijavite što ranije jer je broj mjesta ograničen, a mjesta se popunjavaju po principu ko se prvi prijavi mjesto je njegovo.

Kada se prijavite, mi ćemo vam poslati potvrdu e-mailom sa detaljnim uputstvima kako da pristupite webinaru. Dan prije početka webinara poslaćemo vam podsjetnik.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o IELTS-u ili ovom webinaru, molimo vas da nas kontaktirate.

PREDSTOJEĆI WEBINARI

DATUM

TEMA

četvrtak, 28. septembar Success in IELTS
petak, 29. septembar Global Study Awards
srijeda, 11. oktobar Success in IELTS
četvrtak, 26. oktobar Success in IELTS

O TRENERU

Sevil Akin je započela svoju karijeru kao volonter nastavnik za vrijeme svojih studija u Londonu. Nakon završetka osnovnih studija, ona je u Pragu i Parizu nastavila usavršavanje kako bi postala nastavnik trener.

Od 2004. godine radila je kao nastavnica u Češkoj Republici, Francuskoj, Kuvajtu, Tajlandu i Turskoj. Akin je predavala učenicima i nastavnicima u mnogobrojnim institucijama a za British Council radi od 2013. godine, gdje je do sada predavala 25 IELTS seminara za preko 1,500 trenera.