Datumi, cijena i mjesta održavanja ispita

Nudimo IELTS testiranje u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. Sve prijave razmatra British Council u Sarajevu.

Mjesta se popunjavaju onim redoslijedom kojim se kandidati prijavljuju za ispit, stoga preporučujemo da se prijavite putem interneta najmanje dva mjeseca prije odabranog datuma ispita. 

Molimo imajte na umu da kad se sva mjesta za polaganje ispita u određenom terminu popune, taj termin se više neće vidjeti u našem Sistemu online prijava.

Dobićete e-mail sedam do deset dana prije datuma testiranja u kome se nalazi finalna potvrda sa mjestom polaganja i satnicom.  

Cijena polaganja IELTS-testa 

Od 18. januara 2016. cijena ispita je 330.00 BAM.

Testovi Govorenja

Modul Govorenja može se polagati u periodu od sedam dana prije ili sedam dana poslije pismenog dijela ispita. Obično se organizuje unutar sedmice prije pismenog dijela ispita ili istog dana kad i pismeni ispit. Ovo zavisi od broja kandidata koji su se prijavili za određeni termin polaganja.  

Upozorenje

Upoznati smo o lažnim web stranicama koje se predstavljaju kao British Council IELTS mjesta registracije. Obavještavamo vas da oni nisu povezani sa nama u bilo kom obliku. Takođe, nismo odgovorni za sadržaj dostupan na ovim web stranicama.

Da biste bili sigurni da su vaši podaci sigurni, molimo vas da rezervišete svoj test samo klikom na link za registraciju ovdje na ovoj web stranici ili na TakeIELTS web stranici.

Prije nego što unesete svoje lične podatke, provjerite da li koristite naš sistem sigurne online registracije. To možete učiniti tako što ćete potvrditi da adresa web stranice počinje sa "https: //". Pored toga, lažne stranice često koriste netačno napisana imena u adresi web stranice, pa provjerite da li je "British Council" ispravno napisano.

Ukoliko niste sigurni, molimo vas da koristite ovaj link kako bi zakazali svoj IELTS test.

IELTS ispit se održava u prostorijama British Councila Bosna i Hercegovina, Ljubljanska 9, Sarajevo.

Ukoliko imate pitanja vezanih za prijavu ili su vam potrebne dodatne informacije molimo vas da kontaktirate direktno British Council u Sarajevu.

*Rokovi za prijavu zavise od toga koliko je dostupnih slobodnih mjesta. Molimo vas da prilikom online prijave provjerite dostupnost ispita. 

Tačna informacija će biti potvrđena u rasporedu kojeg ćete dobiti e-mailom sedam do deset dana prije testiranja.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa prijavom ili su vam potrebne dodatne informacije, molimo vas da kontaktirate.

*Naši ispiti funkcioniraju po principu da se mjesta popunjavaju onim redoslijedom kojim se kandidati prijavljuju. Iz tog razloga, rokovi za prijavu zavise od broja slobodnih mjesta. Molimo vas da prilikom online prijave provjerite dostupnost ispita.