Date
15. april 2020 -
14:00 do 15:00
Lokacija
Online događaj

Kao dio našeg programa #OstaniKući uz Birtish Council, organizujemo seriju online razgovora koji će vam pomoći da se povežete sa vašim kolegama iz cijelog sveta i podijelite svoja iskustva. 15. aprila organizujemo uživo sesiju sa Dr Harry Kuchahom, predsjednikom IATFEL.

Tokom sesije, dr Kuchah će predstaviti rad IATEFL-a i dati više informacija o pogodnostima za članove i oni koji to još uvijek nisu. Takođe će objasniti različite načine za saradnju s IATEFL-om i kako možete koristiti njihove online resurse za nastavak vašeg profesionalnog usavršavanja.

Takođe ćete čuti više o IATEFL globalnom druženju koji će se održati 18. i 19. aprila. Ovaj online događaj okuplja nastavnike i nastavnice engleskog jezika iz cijelog svijeta, i besplatan je.

Na kraju sesije, dr Kuchah će odgovoriti na sva vaša pitanja uživo. Nadamo se da ćete doći pripremljeni.

O predavaču    

Dr Kuchah je predavač u oblasti lingvistike na Univerzitetu u Lidsu u Velikoj Britaniji. Takođe je bio uključen u niz inicijativa za obrazovanje nastavnika i razvoja materijala u subsaharskoj Africi, jugoistočnoj Aziji i Evropi. U novije vrijeme, radio je kao kosnultant u Savjetu Evrope, u Albaniji, u Windle Trust International u Južnom Sudanu i u British Councilu u Avganistanu, na Azurnoj obali, Gvineji i Senegalu. Jedan je od „30 budućih lidera“ Međunarodnog udruženja TESOL u ELT-u i predsjednik IATEFL-a.