Posjetite web-stranicu The English Channel i učestvujte u takmičenju koje vam pruža priliku da osvojite sedmodnevni tečaj engleskog jezika u Velikoj Britaniji.

TAKMIČENJE TRAJE DO 28. FEBRUARA 2018. u 23.59 (po britanskom vremenu)

The English Channel će vam pomoći da se upoznate sa britanskom umjetnošću i načinom života kroz video klipove i istovremeno vježbate engleski jezik. Ako želite da se upoznate sa kulturom Velike Britanije i poboljšate svoje znanje engleskog, isprobajte "The English Channel".

Za vas smo izabrali najbolje od savremene britanske umjetnosti iz svojih i kolekcija naših partnera. Kroz digitalne izložbe i video klipove sada imate pristup realnim primjerima svakodnevne upotrebe engleskog jezika.

Interaktivni video klipovi i vježbe koje su sastavili naši stručnjaci su dizajnirani tako da vam pomognu da poboljšate svoje znanje engleskog jezika. Uz pomoć ove platforme možete da obogatite svoj vokabular, vježbate gramatiku i poboljšate vještine slušanja, dok istovremeno istražujete i uživate u najboljem od britanske umjetnosti. Posjetite našu stranicu i pogledajte o čemu se radi.

Podijelite sa nama svoje iskustvo i pomozite nam da unaprijedimo The English Channel uz pomoć kratke ankete.