Ovaj besplatni online kurs će vam pomoći da se pripremite za svoje prvo radno mjesto ili početnu fazu karijere. Početak karijere donosi mnogo pitanja pa smo kreirali kurs koji će vas voditi kroz početne sedmice ili mjesece vaše karijere.

Odličan za studente, diplomce, one koji se vraćaju poslu kao i one koji žele da poboljšaju svoje vještine, ovaj besplatni online kurs će vam pružiti tehnike i vještine potrebne da izgradite odnose i komunicirate sa samopouzdanjem. Također će vam dati uvid u to kako da uspješno upravljate sobom i vještinama potrebnim za uspjeh na globalnom tržištu rada. 

Kurs koji su razvili British Council i Univerzitet u Sheffieldu fokusiran je na neophodne vještine koje poslodavci širom svijeta traže od novozaposlenih. Naučit ćete:

  • da komunicirate efektivno u raznim kulturama
  • da se pilagodite novom okruženju
  • da gradite i održavate odnose sa kolegama

Ovaj kurs podstiče angažiranje polaznika i uključuje tekstove, video klipove i interaktivne materijale sa savjetima koji će vam pomoći da se osjećate sigurno prilikom ulaska u svijet rada.

Kurs Kako uspjeti na globalnom tržištu rada je veoma fleksibilan i potrebno je da za njega, tokom perioda od četiri sedmice, odvojite do tri sata vašeg vremena sedmično tako da možete vježbati u vrijeme koje vama najviše odgovara. Možete da se priključite od danas, pa sve do posljednjeg dana trajanja kursa.

Podijelite sadržaj